Akcija nosilcev koles Thule

22.5.2024

Akcija nosilcev koles Thule

Pripravljeni na poletje z vrhunskimi Thule nosilci za kolesa.

Poletje se bliža in z njim čas za vse vrste aktivnosti na prostem. Dolgi dnevi, topli večeri in čudovita narava nas vabijo, da preživimo več časa zunaj. Za vse navdušene kolesarje to pomeni eno – čas je, da se pripravimo na nove pustolovščine na dveh kolesih.

Nosilci za kolesa Thule so sinonim za zanesljivost, varnost in enostavno uporabo. Ne glede na to, ali se odpravljate na kratek izlet izven mesta ali na daljše počitnice, bodo nosilci Thule poskrbeli, da bodo vaša kolesa vedno varno pritrjena in pripravljena na vožnjo.

Njihova inovativna zasnova omogoča hitro in enostavno namestitev ter odstranitev koles, kar vam bo prihranilo čas in trud. Poleg tega so nosilci izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odpornost na različne vremenske razmere.

Pripravite se na poletje in poskrbite, da bodo vaša kolesa vedno pripravljena za nove dogodivščine. Izberite nosilce za kolesa Thule in se podajte na pot z zaupanjem!


 

THULE VELOCOMPACT

Predstavljamo vam Thulejev najkompaktnejši in najlažji nosilec za na kljuko, s katerim lahko prevažate 2 kolesa. Prepričal vas bo s priročnostjo in praktičnostjo, saj nosilec lahko hitro zmanjšate in zložite, zložen pa paše v večino avtomobilskih pritljažnikov. Nosilec za kolesa je bil oblikovan za 13 pinski priklop.


NOSILEC KOLES THULE VELOCOMPACT 924 2 KOLESI

Cena z DDV 620,89 €
Akcijska cena z DDV -15% 527,76 €

NOSILEC KOLES THULE VELOCOMPACT 926 3 KOLESA
Cena z DDV 720,24 €
Akcijska cena z DDV -15% 612,20 €

ADAPTER 4 KOLO ZA VELOCOMPACT 926
Cena z DDV 197,96 €
Akcijska cena z DDV -15% 168,27 €

Kontaktirajte nas

Thule Velocompact


 

Thule Velospace

THULE VELOSPACE

Potujte v stilu ne glede na težo ali vrsto vašega kolesa, s pomočjo nosilca dveh ali treh koles Thule Velospace 938, ki je izredno funkcionalen, prostoren in stabilen nosilec koles, ki vam nudi več prostora za vaše električno, mestno, otroško kolo ali debel plašč vašega "fat" ali 27+ kolesa. Narejen je iz trpežnega in obstojnega jekla in bo zaradi te lastnosti vaš zvesti spremljevalec na vaših dogodivščinah. Nosilec za tablico in intergrirane zadnje luči pa bodo poskrbele za višjo stopnjo varnosti. Nosilec za kolesa je bil oblikovan za 13 pinski priklop na elektriko avtomobila. Mehanizem vpetja nosilca na kljuko vsebuje zaščito proti kraji, zaradi česar boste lahko brezskrbno uživali tudi med samo vožnjo do vaše destinacije. Sam nosilec pa je dodelan do potankosti, saj ga lahko popolnoma enostavno upravljamo samo z eno roko.


NOSILEC KOLES THULE VELOSPACE XT2 938 2 KOLESI

Cena z DDV 800,34 €
Akcijska cena z DDV -15% 680,29 €

NOSILEC KOLES THULE VELOSPACE XT3 939 3 KOLESA
Cena z DDV 902,95 €
Akcijska cena z DDV -15% 767,51 €

Kontaktirajte nas


 

THULE EASYFOLD

Paradni konj med nosilci koles.
Popolnoma zložljiv, ko je zložen, se ga lahko premika na vgrajenih koleščkih, ni potrebna nošnja. Visoka nosilnost, omogoča prevoz težjih e-koles, "downhill" koles in "fat bike"
Nosilnost: max 60kg in 30kg po kolesu
Roke za pritrditev opremljene s Thule Acutight omejevalnikom navora, ki klikne, ko je dosežen optimalen navor
Daljša razdalja med čolnički nosilca omogoča prevoz koles z daljšo medosno razdaljo
Velik nagib nosilca, omogoča lažji dostop do vozila, ko so kolesa na nosilcu
Enostavno pritrjevanje nosilca na vlečno kljuko, zgolj z eno roko
Daljši paščki za pritrditev koles na čolničke
Teža nosilca: 23kg


NOSILEC KOLES THULE EASYFOLD XT2 933 2 KOLESI

Cena z DDV 894,09 €
Akcijska cena z DDV -15% 759,98 €

NOSILEC KOLES THULE EASYFOLD XT3 934 3 KOLESA
Cena z DDV 993,43 €
Akcijska cena z DDV -15% 844,42 €

Kontaktirajte nas

Thule Easyfold


 

Thule Epos

THULE EPOS

Thule Epos 979 v svet kolesarstva prinaša pravo malo revolucijo. Primeren je namreč za prevoz vseh vrst koles. Od gravel, do gorskih koles. Od cestnih, do električnih koles. Z Epos-om lahko prevažate tudi fatbike. Inovativen teleskopski sistem pritrditve omogoča, pritrditev kolesa kjerkoli na okvirju in zadnjem kolesu. Naložite lahko do tri kolesa različnih okvirjev ali geometrij. Nosilec je lahek in zelo priročen za montažo, še lažje pa boste nanj varno pritrdili kolesa. Pri zlaganju vam koles prvič ne bo treba nalagati ali snemati po vrstnem redu, saj nosilec omogoča manipuliranje s kolesom neodvisno od tega na kateri poziciji na nosilcu se nahaja! Torej lahko vzamete iz nosilca npr. zadnje kolo, brez da bi morali najprej odstraniti ostala kolesa!

Thule Epos je izdelan iz zelo kompaktnega in robustnega jekla, ki se prek preizkušenega sistema pritrdi na vlečno kljuko. Nosilec za kolesa z integriranimi zadnjimi lučmi je bil oblikovan za 13-pinski priklop na elektriko avtomobila. Izredno uporabna pa je tudi funkcija nagiba nosilca, ki zagotavlja enostavnejši dostop do vsebine prtljažnika tudi takrat, ko imate na nosilec nameščena kolesa. Nosilec omogoča transport dveh koles s premerom okvirja 22-90 mm, največja velikost koles je 29" in širina plaščev 3,2". Maksimalna nosilnost je kar 60 kg!


NOSILEC KOLES THULE EPOS 978 2 KOLESI

Cena z DDV 1.110,26 €
Akcijska cena z DDV -10% 999,23 €

NOSILEC KOLES THULE EPOS 979 3 KOLESA
Cena z DDV 1.211,19 €
Akcijska cena z DDV -10% 1.090,07 €

Kontaktirajte nas


 

Za več informacij nas pokličite na 01 58 91 353 (Ljubljana) ali 04 20 15 215 (Kranj) ali obiščite našo poslovalnico.