Električno kolo Robbo S6+

2.7.2024

Električno kolo Robbo S6+

Ob že tako vrhunski akcijski ceni 1199 € pridobite še dodatnih 300€ eko subvencije!

Električno kolo Robbo S6+ je nov, še izboljšan model zložljivega električnega kolesa Robbo S6. Sestavljen je v Evropski uniji in ustreza standardu EN 15194:2017. 

Če želite udobno, zložljivo in atraktivno električno kolo za vse potrebe je Robbo S6+ prava izbira! Kolo je ravno pravšnje za prenašanje in shranjevanje, ohranja pa udobje, funkcije in lastnosti, ki so potrebne za vsakodnevno vožnjo po opravkih.

Osnovni material okvirja električnega kolesa je magnezij, ki zagotavlja izjemno vzdržljivost a hkrati majhno težo. Posebnost tega kolesa je tudi UNIBODY okvir, saj  je vlit iz enega dela in ni varjen. Je lahek, priročen in tako idealen partner za počitnikovanje, kapmiranje ali vožnjo po marini. Brez težav pa zmore tudi vzpon v večji klanec.

Kolo ima pametni zaslon z naprednimi fukcijami (3 načini vožnje, prikaz hitrosti, stanja baterije,…) in Shimano menjalnik s 6 prestavami. Električno kolo ima vgrajeno snemljivo 7.8Ah li-ion baterijo, ki se lahko vzame ven iz kolesa in se polni posebej. Baterija je skrita v okvirju kolesa in se jo zaklene s ključem. V zadnjem delu, kjer je teža največja, ima vgrajeno vzmetenje, dodan pa je še posebej udoben sedež, s čimer je poskrbljeno za udobno vožnjo po vsakem terenu. Zaradi prilagodljivosti višine sedeža se na njem brez težav peljejo tudi višje rastoči uporabniki. Dobavljiv je v dveh atraktivnih barvnih kombinacijah in sicer v premium ANTRACIT-ČRNI kombinaciji in elegantni svetlejši kovinsko-črni barvi.

 

Kako do subvencije?

Pridobite 25% subvencije za nakup električnega kolesa. Ob nakupu boste vlogo za subvencijo uredili z našim prodajnim svetovalcem.

 

Kakšne so izboljšave S6+ v primerjavi z modelom S6?

  • večje gume (premera 50.8 cm oz 20 inch)
  • sorazmerno večji okvir
  • 6 stopenski menjalnik
  • večja kapaciteta baterije
  • izboljšave krmilnika

 

Robbo S6+ bo zanesljivo izpolnil vaša pričakovanja, zato vas vabimo, da se oglasite v našem salonu vozil v Kranju ali Ljubljani, lahko pa nas kontaktirate tudi na 041 735 736 ali prek spletnega obrazca na spodnjem gumbu.

Kontaktirajte nas