Vrhunski nosilci za kolesa Thule in Pro-User

12.2.2024

Vrhunski nosilci za kolesa Thule in Pro-User
Ne spreglejte posebno akcijske ponudbe vrhunskih nosilcev za kolesa priznanih blagovnih znamk Thule in Pro-User. Odslej lahko izkoristite izjemne ugodnosti pri nakupu modelov Thule Easyfold, Thule Epos in Pro-User Diamant, ki so znani po svoji kakovosti, varnosti in enostavnosti uporabe.
 
Naše akcijske cene vam omogočajo, da se opremite za prihajajočo kolesarsko sezono in svoje kolesarske avanture izkusite bolj brezskrbno kot kadarkoli prej. Ponudba velja do odprodaje zalog, zato ne odlašajte.
 
Kontaktirajte nas za več informacij in si zagotovite svoj vrhunski nosilec za kolesa po akcijski ceni že danes!

 

Thule Easyfold XT3 934

Redna cena v EUR z DDV: 988,20 €
Akcija Transport 15% off: 839,97€

Paradni konj med nosilci koles
Popolnoma zložljiv, ko je zložen, se ga lahko premika na vgrajenih koleščkih, ni potrebna nošnja.
Visoka nosilnost, omogoča prevoz težjih e-koles, "downhill" koles in "fat bike"
Nosilnost: max 60kg in 30kg po kolesu
Roke za pritrditev opremljene s Thule Acutight omejevalnikom navora, ki klikne, ko je dosežen optimalen navor
Daljša razdalja med čolnički nosilca omogoča prevoz koles z daljšo medosno razdaljo
Velik nagib nosilca, omogoča lažji dostop do vozila, ko so kolesa na nosilcu
Enostavno pritrjevanje nosilca na vlečno kljuko, zgolj z eno roko
Daljši paščki za pritrditev koles na čolničke
Teža nosilca: 23kg!

Kontaktirajte nas

Thule Easyfold


 

Thule Epos 979 3 kolesa

Redna cena v EUR z DDV: 1.398,12 €
Akcija Transport 15% off: 1.188,40€

Thule Epos 979 v svet kolesarstva prinaša pravo malo revolucijo. Primeren je namreč za prevoz vseh vrst koles. Od gravel do gorskih koles. Od cestnih do električnih koles. Z Epos-om lahko prevažate tudi fatbike. Inovativen teleskopski sistem pritrditve vam omogoča, da pritrdite svoje kolo kjerkoli na okvirju in zadnjem kolesu. Naložite lahko do tri kolesa različnih okvirjev ali geometrij. Nosilec je lahek in zelo priročen za montažo, še lažje pa boste nanj varno pritrdili kolesa. Pri zlaganju vam koles prvič ne bo treba nalagati ali snemati po vrstnem redu, saj nosilec omogoča manipuliranje s kolesom neodvisno od tega na kateri poziciji na nosilcu se nahaja! Torej lahko vzamete iz nosilca npr. zadnje kolo, brez da bi morali najprej odstraniti ostala kolesa! 

Thule Epos je izdelan iz zelo kompaktnega in robustnega jekla, ki se prek preizkušenega sistema pritrdi na vlečno kljuko. Nosilec za kolesa z integriranimi zadnjimi lučmi je bil oblikovan za 13-pinski priklop na elektriko avtomobila. Izredno uporabna pa je tudi funkcija nagiba nosilca, ki zagotavlja enostavnejši dostop do vsebine prtljažnika tudi takrat, ko imate na nosilec nameščena kolesa. Nosilec omogoča transport dveh koles s premerom okvirja 22-90 mm, največja velikost koles je 29" in širina plaščev 3,2". Maksimalna nosilnost je kar 60 kg!

Kontaktirajte nas

Thule Epos nosilec za kolesa


 

Pro-User Diamant TG 2 kolesi

Redna cena v EUR z DDV: 529,00 €
Akcija Transport 10% off: 476,10 €

Adapter za dodatno kolo

Redna cena v EUR z DDV: 148,84 €
Akcija Transport 10% off: 133,96 €

 

Nosilec je primeren za dve kolesi (tudi električni), vendar se lahko z dodatkom (na voljo posebej – 91749) enostavno razširi in tako omogoča prevoz do treh koles. Z dolžino držajev 138 cm in razdaljlo med kolesi 23 cm je nosilec še posebej primeren za večja kolesa in je takoj pripravljen za uporabo.
Zložljivi sistem omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje.
Izjemno enostavna in hitra pritrditev na vlečno kljuko s patentiranim hitrim konektorjem. Prtljažnikavtomobila je vedno dostopen zahvaljujoč nagibnemu mehanizmu.
Kolesa so nameščena v širokih, stabilnih aluminijastih držajih.
Prilagodljiva držala koles je mogoče zakleniti ali odstraniti.
Osvetlitev preko kombiniranega 7 in 13-polnega vtiča.
Nosilec se lahko zaklene s ključavnico.
Vključuje meglenko in osvetlitev za vzvratno vožnjo (deluje samo s 13-polnim vtičem). Evropsko dovoljenje RDW.

Nosilec Pro-User Diamant TG lahko z omenjenim dodatkom enostavno razširite tretje kolo. Opomba: Največja nosilnost nosilca ostane 60 kg.

Kontaktirajte nas

ProUser Diamant nosilec za kolesa


 

Pro-User Diamant FG3

Cena v EUR z DDV: 700 €

Diamant je FG3 predstavlja novost v seriji Pro-User nosilcev za kolesa . Ta sodoben nosilec za kolesa z elegantno obliko je primeren za prevoz 3 koles. Edinstvena značilnost tega nosilca je, da je standardno opremljen s širokimi omejevalniki koles in je zaradi tega je primeren praktično za vse širine pnevmatik! Nosilci okvirja s prilagodljivimi trakovi zagotavljajo, da se FG3 prilega (skoraj) vsem okvirjem koles. FG3 ima patentirano spojko za hitro sprostitev, je zložljiv ter ga je mogoče uporabiti neposredno iz škatle! Opcijsko je za ta nosilec koles na voljo adapter za kolo za 4. kolo. Maksimalna nosilnost nosilca je največ 60 kg.

Kontaktirajte nas

ProUser Nosilec za kolesa